Sunday, May 20, 2007

Skogstur på Hoem

Jezjez, e ikkje kvar dag i oppdatere denna bloggen nei...sku gjerne sagt at i love å skjerpe me, men d e vel å ta litt hardt i ;) Men i ska iallefall gjer mitt beste!

Ein strålande laurdag i mai, satt heile familien og ruga innendørs. Ka e vel då vedre enn å ta steget utandørs? Med besten på veaskogen, fann me ut at eit "indianer-besøk" va tingen. Med kamuflasjeduk og pølser labba me i vei for å skremme han besten. Tvila på me skremte'n so gale, men gøy va d.

Ein ekte indianertur kan ikkje ver uten bål. Svartkjelen med kaffe på bålet, røyken midt i fjeset, og med pølse og pinnebrød....kan det bli bedre?

Innimellom pølsegrilling og øving på indianerhyl kan det ver godt med ein pust i bakken :)



5 comments:

Heidi said...

Dette ser mer ut som en tur til og med kroppen min hadde tålt, hehe. Alltid best med pølsefest!

Familien Høistad Aakre. said...

Ka kjekt dåkke hadde det då! Skikkelig koselig! Tru nok at besten blei skremt ja! Skumle indianera e ikkje til å spøke med....spesiell ikkje visst dei he ete pølse!

Anonymous said...

"...Og alle var enige om at det hadde vør ein kjekk tur..." ;)
Det va fole kjekt!

Anonymous said...

Ja det så kjempekjekt ut! Ser ut som om heimtraktene til Øystein er et eldorado å gå på tur i! KJenner at det kribler i turfoten når jeg ser bildene deres. Og så er det obligatorisk med bål på tur. Vi som ferdes en del i skog og mark tar oss jo innimellom den frihet å fyre bål nå i denne tida nåe det strengt tatt er forbudt også. MEN det er viktig å slukke HELT etter seg! Men dette vet jo dere!!! Det hadde vært gøy å dra på tur sammen med dere en gang!!

Øystein said...

Jepps, d e eit eldorado!
Og det beste av alt e at i stort sett he jakt og fisketerrenget for me sjøl når i e der :D