Monday, March 19, 2007

Hybelkanin!


...og for dei som lure, so e asso detta 1/4 av avkommet til Nattmat 2...

6 comments:

Anonymous said...

Fortsatt, hvorfor kaller du kaninen nattmat? Var det noe du skaffa deg for å ha til mat eller?

Øystein said...

Eeeehh..... Va opprinnelig 3 kanina då, kun te kosing, som ungane brukte litt tid på å finne navn på, og då vart dei midlertidig døpt Nattmat 1, 2 og 3. No heite dei Emil, Annika og Nabbi :) Emil måtte me dessverre gi vekk, fordi han gjorde sitt aller beste med å få opp tettheten i buret ;) Dei fire hybelkaninene he endå ikkje navn, forslag? Me veit ikkje kjønn endå, men dei kan vel bytte navn innbyrdes seinare ;)

Familien Høistad Aakre. said...

Hei Øystein.
Såg du hadde laga deg nett-side....kult. Øss he fått heilt dilla på denne greia her øss mæ. Det er no litt kjekt då!
Søte kanin-unga då.......eller....kan bli god nattmat etterkvart. Vel, øss anbefala ikkje kanin egentlig....smakte på tenerife, og det var det seigaste øss he smakt nåkken gong!!!! klem frå øss.

Anonymous said...

Hei der! Fann linken til blogen din på Julianne og Kristian si side ej, og ej smelta no heilt når ej såg denne lille tassen her då! Kjempeskjønn! Vi har to igjen no, men dei blir vel henta når Frode er ferdig med å snekre bur. Haurde han hadde vore oppe hjå deg på synfaring.. Vi har òg snekra bur, og det veg minst 100 kg.. Har snekra av ting vi hadde liggandes i kjellaren. Men så blir det no innmari kult òg da!!

Anonymous said...

Må nok rette litt på deg, Siv! Det var jeg som var hos Øystein på synfaring og det er jeg som har bygd buret. Frode hjalp til med å kutte a-taket med vinkelsliper (den er jeg litt redd...!!) og å legge på netting for da var det kjekt å være to. I tillegg har han vært konsulent. Kjekt å ha noen å diskutere løsninger med! Det er ikke det at jeg er så veldig stolt av buret, men jeg må passe på at ikke mannfolka får all æra for alt som har med hammer og sag å gjøre... he,he! Vi kvinnfolk kan faktisk mer enn menn tror!!!

Heidi said...

Har bloggen daua?